سالمندان گنجینه های جامعه هستند و به عنوان یک سرمایه به آنها توجه شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان گلستان جلسه شورای سالمندی گلستان با حضور علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان برگزار شد.

علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه های خدمت رسان به سالمندان هماهنگی و همکاری تمامی دستگاه‌ها را خواستار شد و گفت :ما باید با نگاه تکریم به سالمندان توجه داشته باشیم که خیر دنیا و آخرت در خدمت به حوزه بهزیستی است .
طهماسبی افزود: با توجه به جمعیت ۱۰ درصدی سالمندی در گلستان نیاز مند عزم جدی مدیران برای خدمت است و اگر از اکنون طرحی نو در حوزه سالمندی نداشته باشیم در آینده گرفتار خواهیم شد و خدمات به سختی ارایه خواهد شد و دستگاه‌های اجرایی باید روشی در پیش بگیرند تا سالمندان خدمات مطلوب و بی نقصی دریافت کنند.
قدسیه آبشناس مدیر کل بهزیستی گلستان ضمن خیر مقدم به اعضا و تشکر از حمایت های استاندار گلستان گفت : حرکت پر شتاب کشور و استان گلستان به سمت سالمندی زنگ هشداری جدی به مسیولین است تا با نگاه ریز بینانه تر به این حوزه توجه کنند و با توجه به این نکته که گرگان شهر دوست دار سالمند است نگاه دوستانه تر به حوزه سالمندی شود.
 

کد خبر 171139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد